Monday, March 30, 2009

Quarantine (2008)

Reprter Angela Vidal ning temaga koos töötav kaameramees Scott teevad järjekordset osa reality-show’st, mis räägib inimestest, kes töötavad siis kui ülejäänud inimesed magavad. Seekord tuleb neil osa võtta Los Angelese tuletõrjujate öisest vahetusest.
Pärast suhteliselt rahulikku õhtut, saabub keskööl hädakõne, mis viib tuletõrjujad äärelinna väikese korrusmaja juurde. Sündmuskohale on saabunud juba politseinikud, sest korrusmaja ühe kolmanda korruse korteri aknast kostab verdtareetavat röökimist. Angela ja Scott on otsustanud kõik jäädvustada ning sisenevad esimese rühmaga majja. Mainitud korterist leitakse öösärgis seisev ning üleni verega kaetud vanem naisterahvas. Naine tundub olevat haige ning üks politseinikest püüab naist aidata, mille peale ründab naine politseinikku ning hammustab teda.
Püüdes nüüd omakorda haavatud politseinikku aidata, püüavad Angela ja Scott majast lahkuda, kuid leiavad oma õuduseks, et kogu maja on vahepeal pandud karantiini ning kõik võimalused majast lahkuda on blokeeritud ja kõik ühenduse võimalused välisilmaga läbi lõigatud

No comments:

Post a Comment